Gelaatsbehandelingen

Express behandeling                                                              

€30

inhoud: Reiniging, peeling, massage. (duur: 30 min.)

Mini verzorging 

€45

Inhoud: reiniging, peeling, massage, masker en dagcrème. (duur: 45 min.) 

Gewone gelaatsverzorging 

€55

Inhoud: reiniging, peeling, Onzuiverheden verwijderen, epilatie wenkbrauwen, massage, serum, masker, dagcrème. 

(duur: 60 min.) 

Hydracure 

€70 

Deze behandeling is één van de expert behandelingen voor mensen met een zeer droge trekkerige huid, en zorgt voor langdurige hydratatie. (duur: 60 min.)

So Delicate 

€65

Hydrateert, voedt en versterkt de beschermende barrière van de huid. Kalmeert onmiddellijk het onaangename gevoel waar een gevoelige huid vaak mee te kampen heeft. (duur: 60 min.)

Royal Jelly 

€65

De verzorging zorgt ervoor dat een vermoeide, gestresseerde huid haar uitstraling terug wint. (duur: 60 min.)

Purexpert

€65

Behandeling voor een vette huid, hierbij gaan we zuiverend werken om de huid terug een mooie zuivere en egale look te geven! ideaal voor jongeren. (duur: 60 min.)

Timexpert rides 

€85

De ultieme anti-agingtherapie voor lijntjes en rimpels. we gaan de rimpel opvullen, het oppervlak van de huid gladder maken en de stevigheid van de huid versterken. (duur: 70 min.)

Timexpert SRNS 

€80

Het "anti-stressvermogen" is de belangrijkste pijler waarrond TIMEXPERT SNRS draait. Een nieuwe manier om de veroudering van de huid te vertragen. De huid herleeft, is energiek en voelt zacht en comfortabel aan. (duur: 60 min.)

Lift (IN)

€95

Een nieuw concept om de huid terug op te spannen en de vorm van de gelaatscontouren te herstellen. De gelaatstrekken komen beter tot hun recht. Rimpels worden minder zichtbaar. (duur: 75 min.)

Men Care 

€65

Herstellend, verwijdert afvalstoffen, verstevigend, werkt tegen de tekenen van veroudering, kalmerend en verfrissend. (duur: 60 min.)