Germaine de Capuccini 

 Het merk waar ik mijn gelaatsbehandelingen mee doe is Germaine de Capuccini. Ik wil jullie graag wat meer info geven over waarom ik hiervoor gekozen heb. 

De oprichtster is  Carmen Vidal

Ze heeft Germaine opgericht in 1964. De schoonheidsgeheimen die zij in haar jeugdjaren leerde kennen en de cosmeticatechnieken die ze in Parijs onder de knie kreeg werden de standaard van één van de belangrijkste cosmeticamerken ter wereld.

Elk product van het merk komt uit de eigen fabriek van Germaine de Capuccini gelegen in Alcoy, te Spanje een infrastructuur van 18.000m². De producten worden hier van A tot Z gefabriceerd. Er

Germaine de Capuccini heeft een brede waaier aan producten en werkt met exclusieve werkmethoden die de beste resultaten en professionele behandelingen garanderen.

 

Het assortiment bestaat uit 25 lijnen en meer dan 400 producten. Het resultaat van de professionele verzorging wordt versterkt door de aansluitende thuisverzorging.

Micheline Aerts - Van de Voorde is nu de Managing Director & Founder van Saisons. In 2005 verloor ze haar hart aan het Spaanse merk Germaine de Capuccini, nadat ze eerst een grondige internationale zoektocht was gestart naar hét merk dat het best bij haar ambities en persoonlijke voorkeuren aansluit.  Met veel vertrouwen start Micheline het vrouwvriendelijk bedrijf Saisons op en begint met de distributie van Germaine de Capuccini in de Benelux. 

carmen-vidal.jpg
germaine-de-capuccini-480x480.jpg
504318c0-bf79-11e5-a36c-82d973822ea0_ori